Blijkbaar kunnen eroticawinkels ook sfeer- en stijlvol zijn. Toen er een nieuwe opende in de buurt, sprongen we eens binnen en werden we aangenaam verrast.

Niet zo lang geleden ontdekten Jane en ik een nieuwe winkel in onze buurt. De winkel verkocht, euh, erotisch materiaal. Maar allemaal in een professioneel, heel uitnodigend kader. Het was helemaal niet zo’n platvloerse sekswinkel waar de dildo’s in alle kleuren en maten in veelvoud aan de muur prijkten. We besloten maar eens binnen te springen. Glijmiddel kopen we meestal in de supermarkt, maar wie weet wat zo’n speciaalzaak nog allemaal te bieden heeft…

De winkelierster was uitermate gastvrij en nadat we wat hadden rondgekeken, vroeg ze ons of we iets specifiek zochten. Ze stelde ons eigenlijk geweldig goed op ons gemak en praatte honderduit over haar artikelen, wat aangenaam uitpakte. We vergaten ook dat ze eigenlijk een verkoopster is en wandelden naar buiten met twee nieuwe artikels. Een speciale massageolie en een veer om elkaar mee te treiteren en tintelen.

Diezelfde namiddag sloten we onszelf op in Jane haar kot en testten we het nieuwe materiaal. Vroeger was ik vaak sceptisch over seksspeeltjes. Ze lijken soms zo vulgair en overbodig. Maar na deze winkel ontdekt te hebben, waren we allebei volledig overtuigd van de kracht van zo’n seksspeeltjes. Het begin van een collectie? Yes, please.

Karim, 22 jaar

Geschreven door Stijn Michiels