Tot voor kort dacht ik dat glijmiddel alleen maar een leuke extra is om de seks wat geiler te maken, maar blijkbaar heeft het ook een heel praktische kant!

Kelsey en ik zijn al een paar maanden samen, zij is nog maagd en ik heb het al eens gedaan. De laatste tijd vrijen we veel, maar tot voor kort bleef het bij droogneuken. Een paar weken terug waren we elkaar lekker aan het opgeilen en ik was helemaal klaar toen zij fluisterde dat ze me in haar wou.

Ik probeerde m’n piemel zachtjes in haar te duwen, maar haar vagina leek veel te droog. ‘Misschien ben ik nog net niet nat genoeg schatje?’ suggereerde ze. Geen probleem, daar wist ik wel raad mee.

Ik kuste haar nek en gleed met m’n handen tussen haar benen om haar nog wat te vingeren. Dat ging veel makkelijker en toen ze echt wel nat was, vroeg ze me om nog ‘ns te proberen. Mijn eikel geraakte er makkelijk in, maar dan strubbelde mijn piemel zelf tegen.

Haar vagina leek wat te verkrampen… Kwam het door de stress? ‘Zachtjes,’ fluisterde ze me toe. Ik deed wat speeksel in m’n hand bij wijze van glijmiddel. Dat leek al beter te gaan en na een beetje in en uit, duwde ik door.

Tot ik plots leek door te glijden en er een pijnlijke schicht van m’n piemel tot mijn onderbuik ging. Kelsey vroeg of alles oké was en ik trok me onmiddellijk terug om te kijken of er niets was.

M’n piemel hing vol met bloed… Mijn vriendin dacht aan menstruatiebloed maar ik wist wel beter. Bij nadere inspectie zagen we dat mijn toompje, dat riempje dat je eikel en voorhuid verbindt, ingescheurd was.

Vreselijk onaangenaam, pikkend gevoel en natuurlijk iets dat je nooit wil voorhebben aan je geslachtsdeel. We deden er onmiddellijk een doekje rond en zochten erna op het internet hoe zoiets kan gebeuren.

Blijkbaar komt het regelmatig voor. De beste raad die ik las was om genoeg glijmiddel te gebruiken voor de penetratie zodat het daar beneden nooit droog is en stroef loopt. Na een week en half laten rusten was het weer allemaal genezen trouwens.

Boudewijn, 28 jaar

Wat kan ik best doen als mijn toompje scheurt?