Seks met iemand met een gebroken been, makkelijk is het niet. Wel, ik heb zo al een tijdje iemand in mijn leven.

Mensen van buitenaf zouden het een ‘fuckbuddy’ noemen, maar ik weet nog niet precies welke term ik er op moet kleven. Als we allebei iets te veel gedronken hebben belanden we bij elkaar in bed. Soms ook als we niet gedronken hebben, bijvoorbeeld op een mooie zaterdagmiddag na een weinigzeggende sms. Hij blijft ook wel vaak slapen.

Deze jongen, laten we hem voor het gemak Seppe noemen, is nu niet direct de meest initiatief nemende partner om in bed te hebben, maar ik mag niet klagen. M'n behoeftes zijn vervuld en ik kan er weer een paar dagen tegenaan.

Enkele weken geleden sloeg het noodlot, ja toch wel noodlot, toe. Hij had op één of andere zatte avond zijn been gebroken. Zijn volledige onderbeen zat in het gips! Ik had geen idee hoe onze ‘relatie’ zou verlopen gedurende deze periode.

Ik hoefde er niet lang op te wachten. Twee dagen later was het al zo ver. Een smsje, deze keer iets duidelijker dan anders. Niet moeilijk ook. Normaalgezien fietste hij altijd tot hier voor ons momentje, maar dat zat er natuurlijk niet in. Ik moest hem thuis ophalen.

Een half uurtje later lagen we daar, naakt naast elkaar, na een vermoeiende, beangstigende vrijpartij. Ik had de hele tijd het gevoel gehad dat ik hem pijn ging doen en was zo voorzichtig mogelijk geweest. Zo’n gips zit toch wel in de weg. Oefening baart kunst zeggen ze, de volgende keer zal het wel vlotter gaan.

Fleur, 23 jaar

Geschreven door Lies van der Wouden