Ik hou van sms-seks. Ik doe het niet met vreemde mensen maar heb een aantal zorgvuldig geselecteerde vrienden in mijn lijst die de benefit van geile sms'jes krijgen. (Eén om precies te zijn).

Toen ik nog een lief had, vond ik het ook heerlijk als voorspel: elkaar opgeilen en vertellen wat je met de ander wil doen om het dan als je elkaar ziet om te zetten in de praktijk. Hete momenten verzekerd!

Het vereist wel enige creativiteit en taalvaardigheid. "Ik wil je stoute woordjes fluisteren en aan je oor sabbelen tot je gek wordt van verlangen naar meer" haalt het bij mij wel van "Ik fluister iets en sabbel aan je oor", al is enige directheid ook best wel opwindend.

Om te sms-seksen trek ik me terug in mijn slaapkamer met een mentaal 'do not disturb'- bordje voor de rest van mijn gedachten. Wat ik er zo lekker aan vind? Je fantasieën omzetten in sexy woorden in een berichtje...Verlangend liggen wachten in bed tot je een antwoord krijgt... De ander prikkelen, uitdagen...De kriebels in mijn onderbuik... de versnelde hartslag...de spanning en de nieuwsgierigheid als je het geluid van een sms'je hoort. Daarna de berichtjes nalezen vind ik ook geweldig en bezorgt me dikwijls nog geile naschokjes in mijn onderbuik.

 Jasmijn, 21 jaar

Geschreven door Idelies Philips