Louis en ik zijn al drie jaar samen, we hebben onlangs "onze verjaardag" gevierd. Al blijft het voor ons een discussiepunt wanneer we eigenlijk officieel samen zijn. 

Voor mij is het wanneer we onze eerste date hebben gehad, voor hem is het wanneer we voor het eerst seks hebben gehad. We besloten om het altijd tussen die twee data te vieren. Want eigenlijk zit er niet zoveel tijd tussen die date en onze eerste keer. 

Elk jaar geven we elkaar een cadeautje en gaan we uit of blijven we gezellig samen thuis of koken we voor elkaar... Het maakt niet uit wat we op die dag doen, zolang we maar onze verjaardag onder ons tweetjes vieren. 

Dit jaar wou ik hem verrassen met een speciaal cadeau. Na een kleine brainstorm met mijn beste vriendin Lore, ben ik op het idee gekomen om hem een sexy foto van mezelf cadeau te geven. Met een sexy foto bedoel ik geen topless selfie, die ik hem ook wel eens af en toe stuur, maar zo'n foto van een echte sexy boudoirfotoshoot. Het enige probleem was het vinden van een goede fotograaf en eigenlijk ook de moed om sexy en schaars gekleed te poseren. 

Gelukkig heeft Lore beloofd om mee te gaan voor het geval dat ik nood had aan emotionele steun of een peptalk. En maar goed ook want het lef in mij was op de dag van de fotoshoot ineens weg en een kleine peptalk kon ik wel gebruiken. 

Maar de hele ervaring viel heel goed mee en die peptalk had ik niet nodig, ik heb me heel goed geamuseerd en het was ook een hele boost voor mijn zelfvertrouwen. Niet alleen de fotoshoot zelf maar ook de reactie van Louis toen ik hem zijn cadeautje gaf, was heel plezant. Ik denk dat ik met enige zekerheid kan zeggen dat hij er heel blij mee is. Hij vindt de foto fantastisch en heel sexy. Hij wou het direct naast zijn bed aan de muur hangen, en als screensaver op zijn laptop hebben. 

 

Kate, 23 jaar

Geschreven door Alizé Deschacht