Ik heb eens zot gedaan. Ik heb een account op Tinder aangemaakt. Geen idee waarom, omdat ik mij verveelde? Het was in elk geval een avontuur.

In het begin was het even zoeken, maar ik had het snel door en ik begon het al even snel leuk te vinden. Jongens spotten is gezellig, toch? En nu hoef ik zelfs mijn zetel niet uit te komen!

Het begon allemaal heel onschuldig. Ik had een aantal matches en ging aan de praat met enkele jongens die er wel leuk uitzagen. Deze gesprekjes duurden wel niet echt lang. Waarover babbel je met een wildvreemde? Dat vind ik toch zo gemakkelijk nog niet…

Uiteindelijk kwam ik een jongen tegen die duidelijk wel wist waarover te praten. Dat was te verwachten natuurlijk. Het is algemeen geweten dat Tinder een goede plaats is voor mensen die op zoek zijn naar (cyber)seks. Toen ik mijn account aanmaakte, had ik mezelf beloofd dat ik ze gewoon vriendelijk zou afschepen. Ik had geen behoefte aan cyberseks met vreemden. Ik wou gewoon wat leuke jongens leren kennen.

Zoals je waarschijnlijk wel verwacht, is het niet gegaan zoals ik gepland had. Op een of andere manier wist die gast mij toch te overtuigen en voor ik het wist, was ik mijn eigen grenzen aan het verleggen. In het Engels probeerde ik zo goed mogelijk mijn opwindendste fantasieën te omschrijven en dat was nog leuk ook! Jammer genoeg had hij toen hij ‘klaar’ was geen zin meer om nog veel te praten. Oh wel, tijd om verder te swipen!

Jana, 24 jaar 

Geschreven door Ann Dehoucke