Ik heb geen problemen met homo's, sadomasochisten, lesbiennes, hetero's, biseksuelen... Het maakt mij allemaal niks uit.

We zijn allemaal love guru’s, toch? Meer nog, volgens mij zijn we allemaal ‘trysexuals’! Alles willen uitproberen van wat we niet zijn of voor wie we normaal geen gevoelens koesteren, dat is precies in de mode. En ja, ook ik volg de laatste nieuwe trends! Ik durf wel eens buiten de lijntjes kleuren, gewoon om de sleur tegen te gaan. Wie weet ontdek ik zo nog eens iets anders...

Ze was mooi, bloedmooi. Ze droeg een strakke, groene broek met een open decolleté. Heel sexy was dat. Ze had blonde, golvende haren en het meisje had geen gram make-up nodig. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. En het leek erop dat ook zij al enkele keren naar mij had zitten staren. Dat maakte me nogal nerveus, want normaal heb ik oog voor kerels met donker haar en groene ogen. Maar bij Emma voelde het speciaal. Al van bij het binnenkomen op het feestje had ik haar zien zitten, dus ging ik met haar kennismaken.

De avond ging razendsnel voorbij en voor ik het wist stond ik met haar te dansen en te kussen op de dansvloer. Man, dat voelde raar. Of zeg ik beter: vrouw, dat voelde raar. Raar, maar lekker! Op het ritme van de alcohol en de muziek die in mijn aders vloeide bewoog ik met haar mee. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat zij wel wist dat ze mij bloedgeil maakte. Dat was ook niet moeilijk aangezien ik in haar oor had gefluisterd dat ik haar een aantrekkelijke vrouw vond. Ze had er allemaal geen probleem mee, dat was duidelijk. Ze vroeg me zelf om mee te gaan tot bij haar thuis. Nee, dat heb ik dan maar voor een andere keer gelaten. Ik ben verzot op de wetenschap en een spannend liefdesexperiment, maar ik ben het gewoon om het bed te delen met mannen.

In elk geval, wat er die avond met Emma gebeurde, dat wil ik zeker nog eens overdoen. Al was het maar om te weten van welke geaardheid Emma nu eigenlijk is?

David, 25 jaar

 

Geschreven door Niki Waegemans