Ik hou van seks. Ik weet dat dit niet echt een revolutionaire uitspraak is, maar ik wil me toch wat nader verklaren.

Ik hou van seks zoals ik van een goed kruiswoordraadsel hou. Het is een enorm ontspannende manier om tijd te verdrijven. Maar wanneer het gedaan is, vergeet ik het ook snel. 

Mijn punt is: ik hou vooral van casual seks en heb dus heel regelmatig one-nightstands. Meestal verloopt dat allemaal heel goed. Ik weet ondertussen redelijk snel wanneer ik met iemand zal klikken en wanneer niet. Daarnaast zorg ik er ook altijd voor dat er condooms gebruikt worden.

Het gebeurt dus zelden dat er echt iets misgaat. Toch had ik laatst een eigenaardige ervaring.

Ik had met een jongen afgesproken via Tinder en we zaten nog wat in de ongemakkelijke ‘ga je me nu kussen of niet?’ fase toen hij plots zei: “Het is lang geleden, dus ik wil me op voorhand excuseren als ik vroeg klaarkom.”

Hij stelde mij wel meteen gerust door te zeggen dat hij zeker verder zou doen zodat ik ook aan mijn trekken kon komen.

Ik schrok een beetje – dat was wel heel direct – maar ging er gewoon in mee. Ergens vond ik het wel lief dat hij het mij op voorhand liet weten. Dus we deden ons ding.

Zoals verwacht, kwam hij zeer snel klaar, ik gaf hem een kus, liet hem wat bekomen en...niets. Hij ging gewoon naast me liggen. Net op het moment waarop ik verder initiatief wou nemen, keek hij naar me en vroeg “Ga je mee om sigaretten?”

Ik weet niet precies waarom, maar ik was zo verrast door de vraag dat ik akkoord ging. Ik liep met hem mee naar de nachtwinkel en nog geen tien minuten later stapte hij in zijn auto en reed weg. Ik kan het met absolute zekerheid mijn minst succesvolle one-nightstand ooit noemen.

Celine, 25 jaar

Geschreven door Ann Dehoucke