Laatst maakte ik iets vreemds mee. Na een kotfeestje belandde ik alleen met mijn huisgenoot op zijn kamer.

We zaten gezellig nog wat te drinken en na te praten, toen hij ineens over mijn voeten begon. Dat ik mooie voeten had, zei hij. Ik ging er niet echt op in, en we praatten verder over andere dingen.

Nog een paar drankjes later begon hij alweer over mijn voeten. Deze keer wilde hij ze ook aanraken. Aanvankelijk weerde ik hem een beetje af. Hij was tenslotte mijn huisgenoot, en ik vond het wel allemaal heel spannend, maar was toch ook een beetje in de war. Die verwarring bleef niet lang aan en even later zaten we te kussen. Dat leidde al snel tot een vrijpartij.

Hij wist wat hij deed en al snel gingen we helemaal in elkaar op. In het midden van onze vrijpartij, zei mijn huisgenoot ineens: “geef mij je voeten eens”. Ik had zowaar met een voetenfetisj te maken. Een beetje aarzelend hief ik mijn benen in de lucht zodat hij bij mijn voeten kon. Die gaf hij zachte kusjes, en hij streelde ze. Hij vond dat duidelijk heel opwindend. Ik vond het allemaal een beetje raar en moest er wat van giechelen. Maar eens ik de eerste giechelbui voorbij was, kon ik het wel waarderen.

Zelf heb ik er niet echt iets mee, met voeten. Maar ach, ieder zijn eigen ding, toch? En of hij nu te veel aandacht voor mijn voeten had of niet, een geweldige vrijpartij was het zeker.

Charlotte, 23 jaar

Geschreven door Lisa Dierickx