Ik geef toe, als vrijgezel moet je soms goed je best doen om aan je trekken te komen. Ik wou het mezelf iets makkelijker maken.

Online shoppen kent tegenwoordig bijna geen geheimen meer voor mij. Of toch nog eentje, want op een online seksshop had ik nog niet gesurft. Er ging een nieuwe wereld voor mij open toen ik zag wat voor speeltjes ik allemaal kon gebruiken. De gedachte om ze ook effectief aan te schaffen wond me zelfs een beetje op. Van vibrerende eitjes tot geisha ballen, om nog maar te zwijgen van de dildo’s met zuignap.

Omdat ik nog maar een ‘beginneling’ was, wou ik eerst een vibrator aanschaffen. De enige vraag was: hoe? Als je nog thuis woont en vrij conservatieve ouders hebt, is het geen aanrader om de postbode met een vibratorpakketje aan de deur te laten bellen. Er zat dus niets anders op dan de auto te nemen en naar de winkel zelf te rijden, hoewel dat voor mij ook een grote stap was die ik moest zetten.

Gelukkig waren er niet zoveel mensen in de winkel. Het leek wel alsof ik constant vreemde blikken kreeg toegeworpen. Misschien vonden mensen me te jong om al seksspeeltjes aan te schaffen. Ik was tenslotte net 18. Toen ik eindelijk mijn vibrator had gevonden, ging ik met een rood hoofd naar de kassa.

Ik vroeg of het ingepakt kon worden omdat het een cadeau was, waarop de verkoopster eens lachte. “Natuurlijk kan dat, vibrators zijn wel erg populaire cadeaus”, knipoogde ze. Het feit dat zij doorhad dat het uiteraard geen cadeau was, maakte de situatie wel een beetje grappig.

Tot op de dag van vandaag gebruik ik mijn vibrator nog regelmatig.  Het is één van de beste aankopen die ik ooit heb gedaan.

Heleen, 18 jaar

Geschreven door Laura Jacobs