Tijdens mijn laatste snowboardvakantie kwam ik mijn droomvrouw tegen! 

Het was al een paar weken gedaan met mijn ex dus besloten mijn maten om me mee te nemen naar Les Deux Alpes voor een initiatiecursus van snowmonitor. Omdat ik zeer sportief ben zag ik dit gelijk zitten en het gaf me ook de kans om mijn hoofd wat leeg te maken.

Eens aangekomen viel de dochter van de eigenaar van het hotel waarin ik verbleef me direct op. Op slag verliefd worden klinkt nu misschien overdreven maar het beschrijft wel wat ik toen voelde! Na een paar dagen begon de cursus en tot mijn grote verbazing was Annette onze lerares. Ik wist meteen dat het niks ging worden tussen ons maar dromen mag toch wel?

Ik heb voor het eerst een winterverliefdheid meegemaakt, en niet een die ik snel zal vergeten. Nu ik geslaagd ben als monitor kan ik hopelijk volgend jaar samen met haar lesgeven. Het klinkt heel typisch, maar voor haar kom ik terug! Daarom heb ik met mezelf de afspraak gemaakt dat ik een jaar niet zal daten en naar geen enkel ander meisje zal kijken, zodat ik Annette volgend jaar goed kan leren kennen. Ik hoop alleen maar dat er niet nog jongens met dezelfde ideeën zijn. 

Ruhne, 23 jaar

Geschreven door Sara Mae