Van witte wijn word ik geil. Dat is nu eenmaal zo. Daarom probeer ik er meestal van af te blijven.

Laatst was de verleiding te groot en dronk ik bij een avondje stappen op mijn eentje een hele fles leeg. Die avond had ik geen enkele moeite om een vijftal van die overheerlijke, maar duivelse glazen druivensap naar binnen te werken. Na het vierde glas voelde ik me nog niet eens tipsy, maar één van mijn mannelijke vrienden leek plotseling zo veel knapper dan anders. Wat vond ik hem opwindend. De swingende Tom maakte van de dansvloer een echt feestje en daarom had ik mijn zinnen op hem gezet. Ik hoopte van de avond, waarin de alcohol rijkelijk vloeide, een lekkere nacht te kunnen maken.

Ik was zelfverzekerder dan ooit en hoopte de lege fles wijn in te kunnen ruilen voor sexy Tom. Met een rechte rug maakte ik een sensuele beweging in zijn richting. Dat ging niet onopgemerkt voorbij en al snel werd voor Tom duidelijk hoe veel zin ik had in seks met hem. Tom had mijn subtiele boodschap snel begrepen en stapte op me af om met mij de dansvloer te veroveren. Of was ik het die Tom veroverde? Hij nam me vast bij mijn heupen en danste de pannen van het dak.

Plots trok Tom me naar zich toe om me te kussen. Was dit het voorspel van waar ik naar op zoek was? Hij drukte zijn lippen op de mijne terwijl de muziek loeihard in onze oren klonk. Alhoewel ik niet meer helemaal bij mij verstand was voelde ik mijn zintuigen scherper worden. Ik voelde dat de haartjes van op mijn rug recht gingen staan. Mijn huid werd kippenvel. Mijn neus kreeg het namelijk hard te verduren, want wat uit Toms' mond kwam was de geur van onsmakelijk bier. Een echte afknapper, als je het mij vraagt. Plots werd er niet meer gedanst en stond ik meters ver van Tom verwijderd. Was het feestje afgelopen? Van kussen was in ieder geval geen sprake meer en van seks zou helemaal niks meer in huis komen. Mijn zin was met de zon verdwenen. Of was het pittige restje witte wijn in mijn mond bij Tom niet in de smaak gevallen?

Dafne, 27 jaar

Geschreven door Niki Waegemans