Squirten, ik had er al veel verhalen en mythes over gehoord. Ik was zo verbaasd, ik had geen idee dat mijn vriendin dit deed!

Zo van die onverwachte momenten tijdens een vrijpartij die er voor zorgen dat je allebei plat ligt van het lachen? Wel, zo’n moment was gisteren. Mijn vriendin en ik zijn al een tijdje samen en we weten al goed welke plekjes we moeten stimuleren om de ander te plezieren. We deden het standje 69 en ik begon haar redelijk hevig te vingeren. Alles ging goed, meer dan goed zelfs. Ik begon haar g-spot te stimuleren en plots riep ze ‘STOP!‘

Ik stop en kijk naar men hand, er spuit een doorzichtige vloeistof uit haar. Het grootste deel vang ik op met mijn hand, de rest komt op mijn dekbed terecht. Liesa was helemaal in shock, ze dacht dat ze me onder had geplast. Ik wist gelukkig beter en vond er helemaal niets vies aan! Ik nam gewoon een doekje en kuiste mijn hand af. Nadat we bekomen waren schoten we allebei in de slappe lach! Ik vond het wonderbaarlijk om mee te maken en misschien probeer ik het nog eens opnieuw!

Aaron, 24 jaar

Geschreven door Senne Maes