Hoi, ik ben een meisje van 16 jaar. Mijn eerste keer gebeurde toen ik 15 was. De eerste keer was helemaal gepland, mijn vriend en ik waren er klaar voor.

Mijn vriend is nu trouwens 20 jaar en was toen 19. Ook voor hem was het de eerste keer. Hij was ook erg zenuwachtig.

Toen zijn ouders op vakantie waren, in de vakantie van mei wilden we het doen. Hij haalde mij op met de auto, ik had mijn mooiste lingeriesetje aangetrokken om zo sexy mogelijk te zijn. Ik kwam de gang binnen, er stonden links en rechts overal kaarsen naar zijn kamer toe. Ik vond het super schattig. Op de grond lagen ook kleine gedichtjes. Hij kan namelijk heel goed dichten en is ook super romantisch.

Toen gingen wij zoenend zijn kamer binnen. Ik werd steeds zenuwachtiger, ik dacht: ‘nu gaat het gebeuren!’ Toen we eenmaal naakt op bed lagen, lag hij op mij. Hij deed voor de zekerheid een condoom om, omdat ik altijd onzeker was met de pil. Ik dacht: ‘je weet maar nooit!’ Hij duwde en duwde, maar het lukte niet. Hij zat wel goed, maar ik verkrampte mijn spieren, dat is het ergste wat er eigenlijk kan gebeuren. Het zou helemaal perfect zijn geweest.

Nou het is niet gelukt... een paar dagen daarna ook nog geprobeerd, maar het lukte nog steeds niet :( Ik kreeg paniek, ik dacht ‘iets klopt er niet met mij!’ Een paar dagen later…De laatste dag van de vakantie was aangekomen, we zijn 's middags gaan shoppen en 's avonds lagen we op bed. Zoenen, strelen,.. dat deden wij wel vaker. Maar dit keer dacht ik niet van: nu gaat het gebeuren.. hij ook niet.

Maar toen ik steeds meer zoende kreeg ik steeds meer zin. Ik zei tegen hem: ik denk dat het nu gaat gebeuren. Maar het lukte weer niet in het missionarisstandje, misschien omdat ik de hele tijd tegen zijn penis aankeek en daardoor bang werd? Ik weet het niet. Toen ging ik op mijn knieën, hij was achter mij. Ik dacht: niet echt romantisch, de eerste keer en dan al langs van achter.. (op z'n hondjes) maar ik wilde het heel erg graag doen, want het lukte al 3 keer niet en ik dacht van nu moet het anders gaat het nooit lukken.

En toen probeerde ik om minder te gaan denken opeens voelde ik wat pijn, het is gebeurd. Het duurde maar ongeveer 2 minuten en toen kwam die ook nog in mij. Ik trilde helemaal daarna, ik had pijn maar was van de ene kant wel blij. Ik dacht.. de volgende keer gaat het wel beter :) de volgende dag was ik super blij ik voelde mij erg vrouwelijk en was gelukkig dat het gebeurde.

Meisjes, ik wil jullie niet bang maken het hoeft echt niet dat jullie ook pijn zullen hebben. Het was gewoon bij mij omdat ik zenuwachtig was, denk ik. Misschien heb ik er te veel over nagedacht. De tweede keer ging trouwens veel beter. Ben nu nog steeds met mijn vriend samen en het gaat echt goed, nu voelt het lekker aan :) Groetjes

Lou, 16 jaar