Naomi is mijn eerste vriendin. Vorige week woensdag wouden we samen gaan zwemmen en waren we een beetje onhandig en blozend bij elkaar in het zwembadhokje gekropen.

Ik kan je verzekeren dat toen Naomi haar kleren uitdeed ik heel wat anders dan zwemmen in mijn gedachten had. We begonnen elkaar te strelen, heel stiekem en stilletjes allemaal, ik vond het zo opwindend! Plots hoorde ik echter gelach. Verbaasd keek ik naar Naomi maar zij was me nog steeds verlangend aan het aankijken. Toen beseften we ineens allebei dat het gelach vanonder het zwembadhokje vandaan kwam.

Daar zagen we een klein jongetje dat duidelijk geamuseerd naar onze naakte lichamen stond te gluren. Na een boze blik rende die meteen de zwembadgang door, maar ik kan je verzekeren dat al het bloed uit mijn penis onmiddellijk naar mijn kaken steeg (die zo rood werden als Naomi's lievelings-lippenstift) - een instant-erectiedoder. Gelukkig konden we er achteraf mee lachen, maar ik denk dat het nog even zal duren eer we het nog een keer buitenshuis zullen doen.

Tim, 16 jaar

Geschreven door Idelies Philips