Het bed staat op nummer één. Maar ook andere plekken zijn populair.

Seks in bed 

De meest voor de hand liggende plek is natuurlijk het bed. De plaats bij uitstek om te slapen en te vrijen. Een bed is heel comfortabel, je kan er bijna alle standjes in uitoefenen en je hebt ruimte genoeg. Beschik je over een tweepersoonsbed, dan is het helemaal ideaal.

Seks op andere plekken

Een goede nummer 2 is de zetel. Een salonzetel is ideaal voor bepaalde standjes, zoals het lepelrek-standje of het hangende tuin-standje
Andere populaire plekken in huis zijn de keukentafel, de trap, onder de douche,…Op een stoel of op de wasmachine kan je het lapdance-standje of het draaitol-standje proberen.

Sommige mensen hebben seks in uitbatingen die over een speciale vergunning beschikken waardoor seks in hun privé-ruimtes is toegelaten: in seksbars, specifieke sekssauna’s, in prostitutieruimtes

Openbare seks

Openbare seks is seks op publieke plaatsen, of op plekken waar je door anderen kan gezien worden. Comfortabel is het meestal niet, maar voor sommigen brengt de spanning om betrapt te worden extra opwinding met zich mee. Traditioneel heb je hier het park, de auto, een openbare toilet, het pashokje,... Romantischer is op het strand en in de vrije natuur.