U bent hier

/
Waar is mijn vuurwerk?
Kussen
Waar is mijn vuurwerk?
Waar is mijn vuurwerk?
Verhaal

Mijn eerste kus was compleet niet zoals ik het in de films had gezien. Geen vuurwerk dat er vanaf spatte, maar onhandig gespeeksel hier en daar.

Ik had het allemaal al gezien en gehoord. De verhalen van mijn vriendinnen en de films die ik zag, ze waren allemaal geweldig! Dus mijn eerste kus ging dat ook wel zijn, niet? Ik had al een tijdje een oogje op een kerel uit mijn klas. We sms’ten vaak en ik wachtte tot hij eens een move ging maken. Hij vroeg me na een paar weken op date naar de cinema, zou het er eindelijk van gaan komen?

Alles was leuk en gezellig. Hier en daar handjes die raakten en wat verlegen gelach. Wanneer de film gedaan was, nam hij me mee naar een cafeetje in de buurt. Na een gezellige babbel en een cola begaven we ons naar de uitgang. Plots nam hij mijn hand vast en vroeg hij of ik nog eventjes wou wachten. Ik keek hem aan en een paar seconden later ramde hij bijna mijn mond en propte een tong naar binnen. Ik probeerde hem wat te temperen, al had ik geen idee wat ik moest doen. Mijn eerste kus was zeer abrupt, onhandig en nat. Niet zoals die sensuele, liefdevolle filmkus waarop ik gehoopt had.

 
Barbara, 15 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Geschreven door Senne Misplon

18 jaar, woont in Torhout
Heeft 37 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?