U bent hier

/
Boy Next Door
Verliefdheid
Boy Next Door
Boy Next Door
Verhaal

Ik dacht dat ik wist op wie ik verliefd was, maar mijn crush bleek in het echt tegen te vallen.

Al enkele jaren heb ik een crush op een jongen die op enkele straten van me woont. Ik had al aan enkele sessies facebookstalking gedaan maar had nooit een woord tegen hem gezegd. Vorige vrijdag ging ik met enkele vriendinnen uit om te gaan drinken en feesten. Tegen half 2 begon iedereen zich wat te vervelen dus besloten we te zien wie er nog wakker was en zin had om af te komen. In mijn beschonken bui besloot ik hem te sturen aangezien hij nog online was op facebook. Tot mijn grote verwondering antwoordde hij dat hij er over een half uur zou zijn.

Ik wachtte vol stress op zijn komst maar probeerde dit zo weinig mogelijk te tonen toen hij aankwam. Hij was nog steeds zo mooi als in mijn gedachten. We begonnen wat te praten maar al vlug had ik het gevoel dat hij eigenlijk niet veel boeiends te vertellen had. De connectie waar ik op had gehoopt kwam niet. Maar ik wilde het nog niet opgeven dus trok ik hem mee op de dansvloer. Na wat dansen en nog enkele drankjes kuste hij mij, een moment waar ik vele uren over had gefantaseerd. Maar neen, de ‘spark’ was er niet.

Ik kroop ’s avonds mijn bed in en besefte dat mijn crush voorbij was. Misschien eerst mensen beter leren kennen voor ik er verliefd op word n het vervolg?

Leah-Ann, 20 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Florence Tomlinson

Geschreven door Flo Tomlinson

16 jaar, studeert in Gent
Heeft 4 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?