Ik ben een jaar samen geweest met mijn vriendje voor hij mij bedroog en ik het dus uitmaakte.

We komen elkaar nog vaak tegen en ondanks de misstap, hadden we wel een leuke tijd samen dus echt spijt heb ik er niet van. We deden veel uitstapjes samen, hij verraste me af en toe met iets mega romantisch en de seks was echt goed.

Er is slechts één ding dat ik me beklaag : ik had meer mijn mond moeten opendoen tijdens onze vrijpartijen. Hij was ouder, had meer ervaring, dus dacht ik oké ja, doe maar… Hij zal wel weten hoe het moet. Maar mij beffen? Dat was een ramp. Het deed me werkelijk niets, elk vlekje of pluisje op z’n plafond ken ik intussen vanbuiten. Het erge was dat hij het erg graag deed, dus altijd onmiddellijk tussen mijn benen dook. Ik reageerde er amper op en zei steeds “vandaag hoeft dat niet echt hoor schatje” en nog had hij mijn hints niet door!

Bij mijn volgende relatie ga ik echt wel duidelijk maken wat ik lekker vind en wat niet. Want dit was pure tijdsverspilling, voor hem én voor mij. Als ik heb nu soms zie flirten met een meisje denk ik, “Kerel, je moest eens weten, je bakt er helemaal niets van!” Maar natuurlijk speel ik de vriendelijke ex en hou ik m’n mond ;-)

Lot, 18 jaar

Geschreven door Julie van der Weerden