Ik ben een meisje van 16 jaar en ik heb nog nooit seks gehad, toch heb ik een verhaal voor jullie dat hier verband mee houdt. 

Het gebeurde allemaal toen ik enkele dagen geleden een feestje gaf. We waren niet met velen en er waren meer jongens dan meisjes. Het was best wel een wild feestje, er was veel drank, wiet, waterpijp,... Er was één meisje, B., dat door de drank zich nogal sletterig begon te gedragen, ik denk dat ze die avond met iedereen - behalve mijn vriendje- heeft gezoend. Ze kuste ook een andere vriendin en ze heeft zelfs met één jongen seks gehad (wel in een andere kamer natuurlijk). Ik had nog niet met haar gezoend, maar -ook al denk ik dat ik wel hetero ben- ik wou dit wel heel graag (het was een heel knap meisje en ik had dit nog nooit gedaan). Zij wou mij ook wel zoenen, want zij was al heel de tijd heel aanhankelijk. Ik durfde niks te ondernemen omdat mijn vriendje er was.

Maar ergens in de vroege uurtjes besloten we te gaan slapen. Mijn vriendje aan de ene kant, B. aan de andere en ik in het midden. De rest sliep op matrassen op de grond. Het licht ging uit en -ik weet nog altijd niet hoe het komt dat ik dit durfde, waarschijnlijk was het door de drank- ik sloeg mijn arm rond haar en begon over haar lichaam, eerst de buik en de dijen, te wrijven. Zij beantwoorde mijn hand door dit ook bij mij te doen. Ik zag -en hoorde- dat mijn vriendje al sliep. Ik wreef nu ook al over haar borsten en vond dit enorm geil, zeker omdat ik dit nog nooit gedaan had. Na een tijdje draaide zij zich om en begonnen we te zoenen, het was de lekkerste tongzoen die ik ooit heb gehad! Ook dit had ik nog nooit gedaan. We zoenden nog een tijdje tot ik haar hand naar beneden voelde gaan. Dit was ontzettend spannend en nieuw voor mij, ik dacht dat ik me alleen aangetrokken voelde tot jongens. We hebben daar beneden dan ook nog wat zitten voelen en wrijven bij elkaar en na een tijdje zijn we allebei in slaap gevallen.

Het ergste is dat ik er nu heel de tijd aan blijf denken, terwijl ik niet eens weet of zij het zich nog herinnert. Ik denk het wel, want we hebben de volgende ochtend nog wat veelbetekende blikken gedeeld, maar dat kan ook mijn verbeelding geweest zijn. Ik weet het niet zeker. Ik kende haar niet eens tot op die avond, maar ik vond van in het begin al dat het een heel tof en knap meisje was. Ik denk dat ik misschien zelfs verliefd op haar ben, terwijl ik een vriendje heb. Ik weet dat zij dit waarschijnlijk niet voelt, ook al is zij wel bi en zij heeft ook een vriendje, maar ik denk heel de tijd terug aan dat moment en wil dolgraag opnieuw met haar kussen.

Emilie, 16 jaar