Ik ben al bijna 6 maanden samen met mijn lief, en nuja, we wilden 'het' doen. 

Voor mij is het de eerste keer maar mijn lief is wat ouder en we vonden samen dat we er ondertussen wel aan toe waren. We hadden er al wat over gebabbeld, en hij was gelukkig ook wel geduldig, zat mij niet te pushen ofzo. En toen, wat een probleem, het lukte niet! Echt waar, iedere keer als hij probeerde met zijn penis bij mij binnen te dringen geraakte hij er precies niet door en bij zijn eerste ervaring voor mij had hij daar nooit problemen mee gehad. Ik schaamde mij dus dood, net of ik te klein ben vanbinnen en hij nooit in mij zou geraken en wij dus nooit seks zouden kunnen hebben!

Mijn lief is nu wel redelijk groot geschapen denk ik maar hij had toch al seks gehad dus dat begreep ik niet. Toen hebben we nog een paar keer geprobeerd maar dan was het precies erger want dan deed het nog pijn ook terwijl dat ervoor niet eens was....! Ik dacht dat ik misschien een heel sterk maagdenvlies had ofzo. In elk geval werd het echt stom want dan ging het niet en dan was het frustratie en dan van "niet erg, een volgende keer" maar ondertussen zat ge er toch maar mee.

En toen spraken wij op een kamp over de eerste keer en zei er een meisje dat ze dat gehad had, zo van weken proberen en niks, en dat ze toen een heel goed middel had gevonden (van haar zus): glijmiddel! Toen ging het wel zei ze en na dat kamp ben ik dat direct gaan zoeken. Allé, ik heb mijn lief naar de supermarkt gestuurd voor condooms en glijmiddel. Als hij die twee samen koopt dan gaat het nog en hij wou wel meteen gaan, voor zo een dingen schiet hij wel snel in actie. Dat glijmiddel ligt gewoon bij de condooms in de supermarkt en dan moet ge ook niet naar de apotheek want wie wil dat nu bij de apotheker kopen als ge al om condooms moet vragen maar dan ook nog dat glijmiddel erbij! 

In elk geval, nu doen wij dat al even zo en nu ben ik ook rustiger en ging het eindelijk wel. Nu ben ik er ook niet meer zo gestresseerd mee bezig. Ah ja, want het gaat dus vanzelf en ik vind het heel sjiek, het is zo een beetje als in de films en mijn lief is ook wel gans blij. En ik had ook al zoiets op internet gevonden, dat ik op de grond lig met een kussen onder mijn achterste, en dat het dan gemakkelijker is om 'binnen te geraken', daardoor is het misschien ook wel beter gegaan. Maar nu gaan we ook andere standjes proberen hoor!

Jana, 16 jaar