Onlangs was er iets in het nieuws over de twaalf verschillende orgasmes voor de vrouw. Direct raakte ik geërgerd.

Een maand geleden gebeurde mijn grootste nachtmerrie: het condoom scheurde. Mijn vriendin is niet aan de pil. We moesten dus een morning-after pil halen.

De eerste keer vrijen... dan kan je bloeden. Nu weet ik dat. Maar toen mijn eerste keer eraan zat te komen, wist ik nog van niets. 

Mijn eerste keer, ik dacht dat ik er klaar voor was. Bovendien was ik niet echt bang, maar eerder benieuwd. Tot ik met mijn vriendinnen aan het praten was. 

Ik heb altijd kinderen gewild. Toen ik bijna 29 jaar werd, besloten ik en mijn vriend dat de tijd was aangebroken om eraan te beginnen. Ik stopte met mijn pil. Die nam ik al sinds mijn 16 jaar. Spannend! Ik wist niet wat me overkwam…

Ik heb jarenlang pil genomen. Maar op een gegeven moment voelde ik mij vaak emotioneel zonder dat daar een reden voor was. Toen dat bleef aanslepen, ben ik bij mijn huisarts langsgegaan. Ik vroeg haar of ze mij van mijn emotionele buien kon afhelpen. Mijn huisarts raadde me toen aan …

Ze zeggen altijd dat de eerste échte relatietest samenwonen is, maar ik heb mijn portie test nu wel gehad. 

Ik vind seks op openbare plaatsen best spannend. Behalve wanneer je effectief betrapt wordt.

Vorig jaar dumpte mijn ex-lief mij op mijn verjaardag. Exact 2 jaar nadat we elkaar ontmoetten, want ook op mijn verjaardag werden we een koppel.

Mijn eerste en huidige lief leerde ik kennen in een discotheek. En in die discotheek werd ook onze eerste kus op foto vastgelegd.

Ik geef toe, als vrijgezel moet je soms goed je best doen om aan je trekken te komen. Ik wou het mezelf iets makkelijker maken.

Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.

Ik ben van nature heel jaloers, en dat keert zich vaak tegen mij.

Na 2 lange weken kwam mijn vriend eindelijk terug van een feestvakantie in Roemenië. Hoewel ik niet echt achter zo’n feestvakantie stond, gunde ik het hem wel.

Ik heb nu een jaar een vriendin, maar ik weet niet of zij nog is wat ik wil in een relatie.

Toen ik 15 was, had ik mijn eerste vriendje. Hij was de ware. Met hem zou ik trouwen en oud worden. Toen ik 16 was, maakte hij het gedaan.