Ze zeggen altijd dat de eerste échte relatietest samenwonen is, maar ik heb mijn portie test nu wel gehad. 

Ik vind seks op openbare plaatsen best spannend. Behalve wanneer je effectief betrapt wordt.

Vorig jaar dumpte mijn ex-lief mij op mijn verjaardag. Exact 2 jaar nadat we elkaar ontmoetten, want ook op mijn verjaardag werden we een koppel.

Mijn eerste en huidige lief leerde ik kennen in een discotheek. En in die discotheek werd ook onze eerste kus op foto vastgelegd.

Ik geef toe, als vrijgezel moet je soms goed je best doen om aan je trekken te komen. Ik wou het mezelf iets makkelijker maken.

Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.

Ik ben van nature heel jaloers, en dat keert zich vaak tegen mij.

Na 2 lange weken kwam mijn vriend eindelijk terug van een feestvakantie in Roemenië. Hoewel ik niet echt achter zo’n feestvakantie stond, gunde ik het hem wel.

Ik heb nu een jaar een vriendin, maar ik weet niet of zij nog is wat ik wil in een relatie.

Toen ik 15 was, had ik mijn eerste vriendje. Hij was de ware. Met hem zou ik trouwen en oud worden. Toen ik 16 was, maakte hij het gedaan.

Op zich gaat mijn relatie goed. Alleen heb ik de laatste maanden het idee dat ik meer opgewonden ben vòòrdat we seks hebben, dan wanneer we het effectief doen.

Mijn vriendin zit bij mij in de klas. Op zich is dat leuk, maar in de vakantie heb ik toch liever dat ze me met rust laat.

Ik had al langer zin in erotische, pikante scenario's. Mijn zoektocht in de bibliotheek opende plots een heel nieuwe wereld.

Gisteravond lagen mijn lief en ik in bed, klaar om te gaan slapen. We lagen op onze rug, een beetje met elkaar te praten.

Als transjongen krijg ik dagelijks te maken met heel wat genderdysforie. En daarom is masturberen ook een beetje anders bij mij...

In de overvolle fietsenstalling wist een jongen me te vertellen dat er verderop geen vrije plaatsen meer waren. Wat hij daarna zei, werkte heel erg op mijn lachspieren.