Thierry loopt de Antwerp 10 Miles in een opvallend t-shirt van Hiv Run. Dit heeft voor hem meerdere betekenissen.
Ik heb veel steun aan mijn familie en vrienden. Zij zijn soms bezorgd dat ik zo open praat over hiv.
Werner en Kenny zijn vrienden. Zij praten over hun reactie en emoties toen Kenny voor het eerst over zijn diagnose vertelde.
Praten met je familie kan opluchten. De zus en zoon van Helen vertellen over hun reactie toen zij hoorden dat zij hiv-positief was.
Onlangs was er iets in het nieuws over de twaalf verschillende orgasmes voor de vrouw. Direct raakte ik geërgerd.
Bij elke controle na mijn bevalling, was ik zenuwachtig. De artsen stelden me gerust dat ik het virus niet kon hebben doorgegeven aan mijn kind.
De eerste keer vrijen... dan kan je bloeden. Nu weet ik dat. Maar toen mijn eerste keer eraan zat te komen, wist ik nog van niets.
Mijn eerste keer, ik dacht dat ik er klaar voor was. Bovendien was ik niet echt bang, maar eerder benieuwd. Tot ik met mijn vriendinnen aan het praten was.
Ik voel me goed bij condooms. Maar die extra bescherming van PrEP spreekt me nu wel aan.
Wim, Dylan en Patrick geven hiv een gewoon gezicht op de Pride: "Een hiv-diagnose is geen doemverhaal meer."
Ik heb altijd kinderen gewild. Toen ik bijna 29 jaar werd, besloten ik en mijn vriend dat de tijd was aangebroken om eraan te beginnen. Ik stopte met mijn pil.
Ik werk als politie-inspecteur op de verkeersdienst. Homoseksualiteit bij de politie bespreekbaar maken is belangrijk. Ik had vroeger geen rolmodel. Nu wil ik iets terugdoen voor de homogemeenschap.
Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.
Op zich gaat mijn relatie goed. Alleen heb ik de laatste maanden het idee dat ik meer opgewonden ben vòòrdat we seks hebben, dan wanneer we het effectief doen.
Als transjongen krijg ik dagelijks te maken met heel wat genderdysforie. En daarom is masturberen ook een beetje anders bij mij...
Mijn seksueel gedrag is niet spectaculair veranderd sinds ik PrEP neem, maar de seks is nu veel beter. Ik maak me minder zorgen en praat gemakkelijker over seks.