Bij elke controle na mijn bevalling, was ik zenuwachtig. De artsen stelden me gerust dat ik het virus niet kon hebben doorgegeven aan mijn kind.
Ik heb meestal geen orgasme tijdens seks. Ik geniet wel enorm van seks met mijn lief, maar ik kom ik maar zelden tot een hoogtepunt. Dat was ook zo bij mijn vorige partners, hoeveel rekening ze ook met me hielden en hoe ze het me ook naar de zin…
Ik voel me goed bij condooms. Maar die extra bescherming van PrEP spreekt me nu wel aan.
Ik heb veel steun aan mijn familie en vrienden. Zij zijn soms bezorgd dat ik zo open praat over hiv.
Wim, Dylan en Patrick geven hiv een gewoon gezicht op de Pride: "Een hiv-diagnose is geen doemverhaal meer."
Ik werk als politie-inspecteur op de verkeersdienst. Homoseksualiteit bij de politie bespreekbaar maken is belangrijk. Ik had vroeger geen rolmodel. Nu wil ik iets terugdoen voor de homogemeenschap.
Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.
Als transjongen krijg ik dagelijks te maken met heel wat genderdysforie. En daarom is masturberen ook een beetje anders bij mij...
Mijn seksueel gedrag is niet spectaculair veranderd sinds ik PrEP neem, maar de seks is nu veel beter. Ik maak me minder zorgen en praat gemakkelijker over seks.
Ik heb momenteel 4 mannen op wie ik kan terugvallen voor seks. Met m'n seksvrienden neuk ik met condoom.
Iets dat je blij maakt vanbinnen, weerspiegelt aan de buitenkant. Je bent een ander mens naar de rest van de wereld toe.
'Nee, niet doen!', maar het was al te laat. Eén beweging van zijn hand en ik vloog tot tegen het plafond.
In mijn ogen is PrEP een mirakelmiddel dat me beschermt. Niet enkel tegen hiv. Want doordat ik om de drie maanden gecheckt word, weet ik zeker dat ik geen soa’s heb.
Ik ben niet bang voor een relatie. Ik ben alleen bang hoe iemand gaat reageren wanneer ik zeg dat ik hiv-positief ben.
Ik zie PrEP als iets dat mij extra veiligheid geeft, het stelt me gerust. Dat geldt ook voor mijn partner, we hebben samen voor PrEP gekozen. In de clubs waar ik kom wordt minder gespeeld met condoom.
Mijn vriendin en ik doen het rustig aan en dat is gewoon dik oké. Ik heb sinds een maand een vriendin. Ze heet Lisa en we zijn dolverliefd. Zoals iedere prille relatie ontdekken we elkaar op mentaal, maar ook op lichamelijk vlak.