Ik heb veel steun aan mijn familie en vrienden. Zij zijn soms bezorgd dat ik zo open praat over hiv.
Onlangs was er iets in het nieuws over de twaalf verschillende orgasmes voor de vrouw. Direct raakte ik geërgerd.
Een maand geleden gebeurde mijn grootste nachtmerrie: het condoom scheurde. Mijn vriendin is niet aan de pil. We moesten dus een morning-after pil halen.
De eerste keer vrijen... dan kan je bloeden. Nu weet ik dat. Maar toen mijn eerste keer eraan zat te komen, wist ik nog van niets.
Mijn eerste keer, ik dacht dat ik er klaar voor was. Bovendien was ik niet echt bang, maar eerder benieuwd. Tot ik met mijn vriendinnen aan het praten was.
Ik voel me goed bij condooms. Maar die extra bescherming van PrEP spreekt me nu wel aan.
Ze zeggen altijd dat de eerste échte relatietest samenwonen is. Maar ik heb mijn portie test nu wel gehad.
Ik heb altijd kinderen gewild. Toen ik bijna 29 jaar werd, besloten ik en mijn vriend dat de tijd was aangebroken om eraan te beginnen. Ik stopte met mijn pil.
Ik vind seks op openbare plaatsen best spannend. Behalve wanneer je effectief betrapt wordt.
Mijn eerste en huidige lief leerde ik kennen in een discotheek. En in die discotheek werd ook onze eerste kus op foto vastgelegd.
Ik werk als politie-inspecteur op de verkeersdienst. Homoseksualiteit bij de politie bespreekbaar maken is belangrijk. Ik had vroeger geen rolmodel. Nu wil ik iets terugdoen voor de homogemeenschap.
Ik geef toe, als vrijgezel moet je soms goed je best doen om aan je trekken te komen. Ik wou het mezelf iets makkelijker maken.
Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.
Na 2 lange weken kwam mijn vriend eindelijk terug van een feestvakantie in Roemenië. Hoewel ik niet echt achter zo’n feestvakantie stond, gunde ik het hem wel.
Toen ik 15 was, had ik mijn eerste vriendje. Hij was de ware. Met hem zou ik trouwen en oud worden. Toen ik 16 was, maakte hij het gedaan.
Op zich gaat mijn relatie goed. Alleen heb ik de laatste maanden het idee dat ik meer opgewonden ben vòòrdat we seks hebben, dan wanneer we het effectief doen.