Pampers, voeten, ... De meeste mensen denken bij fetisjisme vooral aan misschien toch wel vreemde voorkeuren.
Ik heb veel steun aan mijn familie en vrienden. Sommigen van hen zijn bezorgd over het feit dat ik heel open praat over hiv.
Onlangs was er iets in het nieuws over de twaalf verschillende orgasmes voor de vrouw. Direct raakte ik geërgerd.
Een maand geleden gebeurde mijn grootste nachtmerrie: het condoom scheurde. Mijn vriendin is niet aan de pil. We moesten dus een morning-after pil halen.
De eerste keer vrijen... dan kan je bloeden. Nu weet ik dat. Maar toen mijn eerste keer eraan zat te komen, wist ik nog van niets.
Mijn eerste keer, ik dacht dat ik er klaar voor was. Bovendien was ik niet echt bang, maar eerder benieuwd. Tot ik met mijn vriendinnen aan het praten was.
In het begin was ik tegen PrEP. Ik moet er eens werk van maken om een gesprek te hebben met mijn huisarts om te zien of PrEP iets voor mij is
Ze zeggen altijd dat de eerste échte relatietest samenwonen is. Maar ik heb mijn portie test nu wel gehad.
Ik heb altijd kinderen gewild. Toen ik bijna 29 jaar werd, besloten ik en mijn vriend dat de tijd was aangebroken om eraan te beginnen. Ik stopte met mijn pil.
Ik vind seks op openbare plaatsen best spannend. Behalve wanneer je effectief betrapt wordt.
Vorig jaar dumpte mijn ex-lief mij op mijn verjaardag. Exact 2 jaar nadat we elkaar ontmoetten, want ook op mijn verjaardag werden we een koppel.
Mijn eerste en huidige lief leerde ik kennen in een discotheek. En in die discotheek werd ook onze eerste kus op foto vastgelegd.
Ik werk als politie-inspecteur op de verkeersdienst en daarnaast geef ik verkeersles aan jongeren en lessen diversiteit aan volwassenen. Homoseksualiteit bij de politie bespreekbaar maken is belangrijk.
Ik geef toe, als vrijgezel moet je soms goed je best doen om aan je trekken te komen. Ik wou het mezelf iets makkelijker maken.
Volgens mij geef ik mijn vriendin niet waar ze naar verlangt. Ze gedraagt zich namelijk anders de laatste tijd.
Ik ben van nature heel jaloers, en dat keert zich vaak tegen mij.