U bent hier

/
Lesbian Drama 2.0
Holebi
Lesbian Drama 2.0
Lesbian Drama 2.0
Verhaal

Uitgaan met meisjes waarmee je iets hebt gehad of toch niet helemaal zorgt voor behoorlijk wat drama...

Ik ben al even single en geniet met volle teugen van het leven! Ik chat al een tijdje met Sarah, een meisje met wie ik vroeger een paar keer op date ben geweest. Ze vroeg me of ik zin had om mee uit te gaan en ik zei ja!

We waren wat aan het grappen over wie het eerst 'actie' ging krijgen. We zaten in een gezellig cafeetje toen we plots een andere lesbienne hadden gespot. Sarah ging er meteen naar toe, maar haar directe aanpak werkte niet en het gesprek liep snel ten einde. Ik bleef wat verder praten met haar en het klikte eigenlijk wel! Toen ik bijna naar buiten liep om naar huis te vertrekken trok dat meisje me met mijn arm terug naar binnen en begon me intens te kussen.

Toen ik Sarah vertelde over mijn 'actie' was ze zo jaloers dat ze snel de eerste de beste jongen die passeerde, kuste, die haar dan ook vroeg om mij te kussen. We gingen er niet verder op in, maar de jaloezie moet blijkbaar zo groot geweest zijn dat ze later op de avond mij ook nog probeerde te kussen! Van een bewogen nachtje gesproken!

Lena, 19 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Geschreven door Senne Misplon

18 jaar, woont in Torhout
Heeft 37 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?