U bent hier

/
Schooljaarlief
In een relatie
Schooljaarlief
Schooljaarlief
Verhaal

Mijn vriendin zit bij mij in de klas. Op zich is dat leuk, maar in de vakantie heb ik toch liever dat ze me met rust laat.

We zijn al bijna een jaar samen, van in het begin van het schooljaar. Toen was het tof maar nu vind ik dat mijn vriendin wel heel veel wilt afspreken. Ik ga vaak skaten en daar heb ik mijn vrienden, maar dan gaat ze altijd mee. Ook op school zitten we vaak samen in de klas. Nu is het vakantie en wil ze afspreken. In het begin van de vakantie was ik op reis, dus dan lukte het niet. Nu vraagt ze steeds of we naar de cinema gaan en als ik ga skaten, is ze er ook.

Ze is nog steeds heel lief enzo maar ik vind het wel lastig om zoveel af te spreken. Ik heb mijn eerste vakantiejob, ik ga op reis met mijn ouders, nog eens op kamp en de tijd die over is, ga ik gewoon graag skaten of eens alleen met mijn maten weg. Maar dat snapt ze niet. Ik zie het alleszins niet zitten om veel met haar af te spreken tijdens de vakantie. Maar misschien wilt zij alleen samen zijn met mij als ze me elke week superveel ziet. Ik zal wel zien hoe het gaat in september als de lessen terug beginnen…

Rimm, 15 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Geschreven door Liza Noë

23 jaar, woont in Gent en Leuven
Heeft 39 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?