U bent hier

/
Droogneuken op z'n hondjes
Standjes
Droogneuken op z'n hondjes
Droogneuken op z'n hondjes
Verhaal

Laatst had ik een one-nightstand met een jongen. En wat voor één! 

Ik was uitgegaan in Leuven met vriendinnen. Na een avondje stappen eindigde ik met een vreemde jongen in bed. Ik neem thans niet snel iemand mee naar huis na een zatte avond. Nu weet ik weer waarom... 

Eigenlijk was het heel grappig maar ook wel gênant voor de jongen... Wat er gebeurde was het volgende: op het einde van de avond liepen we naar mijn kot. Daar aangekomen begonnen we te zoenen en elkaar uit te kleden. Alles ging vlotjes. 

Toen hadden we seks. Eerst zat ik op hem. Ik was niet zo dronken dus ik kon nog goed presteren. Toen kwam hij op mij liggen en ook dat was best lekker. Opeens draaide hij me om en wilde hij me op z'n hondjes nemen. Ik ging rechtzitten op mijn knieën en hij kwam in me. Hij begon te stoten en ging steeds harder. Ineens floepte zijn piemel eruit... en hij bleef gewoon verder stoten. Ik dacht dat hij wel door had wat er aan 't gebeuren was maar hij deed gewoon verder. Na een minuutje droogneuken vroeg ik een beetje beschaamd of hij wilde stoppen. Ik wist niet wat ik moest zeggen dus ik zei dat ik moe was en wilde slapen. En ik heb hem dan ook maar naar huis gestuurd... Hij was blijkbaar toch zatter dan ik dacht, oeps. 

Karolien, 25 jaar 

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Joeska Lievezoons

Geschreven door Joeska Lievezoons

25 jaar, woont in Gent
Heeft 19 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?