Ik heb al bijna een jaar seks met mijn vriend, we zijn allebei mekaars’ eerste, en ik vind het echt wel fijn, alléén, ik kom eigenlijk niet klaar (door seks).

Ik vind het wel opwindend om hem in mij te voelen, maar er een orgasme door bereiken...no way dat dat lukt hoor. We proberen echt wel verschillende standjes uit, en doen ook uitgebreider aan voorspel, enz. De meeste van mijn vriendinnen hebben trouwens hetzelfde probleem. Nu vraag ik hen wel nooit of het soms bij henzelf wel lukt – dat vind ik wel té gênant om te vragen - maar kijk, als ik mezelf vinger, dan gaat het wel...Het duurt dan wel een tijdje, en het helpt ook wel dat ik me dan alleen op mezelf hoef te concentreren. Dus fysiek is het eigenlijk allemaal wel in orde, laten we zeggen.

Nuja, voor mij was het in het begin niet zo’n big deal, maar mijn vriend voelt er zich denk ik wel onzeker over, hij peinst er precies over dat er iets bij hem scheelt. Maar ik heb hem al gezegd dat hij het zich niet moet aantrekken, dat het wel vaker voorkomt bij vrouwen, en dat het wel zal komen, als de tijd er rijp voor is...
 
Noor, 17 jaar

Geschreven door Rose Buhari