Laatst had ik enkele dates met een heel leuk meisje. We flirtten er al weken op los, stuurden sms’jes tot diep in de nacht en spraken veel af.

Uiteindelijk had ik de moed haar in de cinema te kussen en hierdoor werd ik enkel maar verliefder. We konden het zo goed met elkaar vinden!

Na die kus dacht ik eigenlijk dat we een koppel waren, maar echt duidelijk was ze niet. Tot ik het haar vroeg, wat wij nu waren, en zou wou erg graag mijn vriendin worden. Maar toen had ze blijkbaar enkele opmerkingen op me : ze had liever dat ik in de week niet al te veel meer op café ging, en die ene vriendenkliek waar ik vaak op zaterdag mee uitga vond ze maar niets. Bovendien wou ze ook niet dat ik bleef werken in een plaatselijke bar, omdat ik zo veel andere meisjes leerde kennen.

Ik dacht echt : Huh?! Wat krijgen we nu?!! En heb haar vriendelijk bedankt voor de relatie. We waren nog niet eens echt samen en ze stelde al haar eisen. Ik begrijp wel dat meisjes sommige dingen aan jongens niet leuk vinden, maar ik vind het toch nog belangrijker dat ik gewoon mijzelf blijf. Ik wil niet gevangen zitten in een relatie, dan blijf ik liever nog een tijdje alleen!

Kevin, 17 jaar

Geschreven door Julie van der Weerden