Seks, dat vind ik altijd een belevenis. De ene keer al wat grappiger dan de andere keer, maar het zijn de momenten waarop ik meisjes het vaakst aan het lachen breng.

Geef toe, hoe gênanter hoe grappiger. En af en toe gebeurt er wel iets dat de ganse boel verneukt, althans toch bij mij. Dan probeer ik dat op te lossen met een lach, grappenmaker dat ik ben. Alleen is dat één keer serieus fout gelopen… 

Ik weet het nog goed. Het ging verkeerd met Sarah, het meisje waarop ik stapel was op mijn zeventiende. Zij was super schattig en sexy door de korte rokjes die ze altijd droeg. Wanneer ik echter voor het eerst met haar naar bed ging wilde ze haar BH niet uitdoen. Heel vreemd vond ik dat. Ook de keren daarna hield ze dat ding liever aan. Wat scheelde er toch met haar? Ach ja, eigenlijk kon mij dat niet schelen. Sarah was het enige meisje waarbij ik altijd een broek vol goesting kreeg. Zelf wanneer ze een sjaal en een muts aan had wond ze me op. Ook ben ik een echte kontenman. Haar strakke poep mocht er wezen. Wat ik daarentegen wel jammer vond is dat er tijdens onze seks nooit werd gelachen. Met Sarah was het een behoorlijk saaie boel.

Na enkele keren bij elkaar geslapen te hebben vroeg ik haar op een nacht samen een douche te nemen. Ik wilde alles een beetje spannender maken, maar dat wilde zij niet. En over het feit dat ze haar borsten niet tonen wilde, durfde ze niet praten. Ik was ten einde raad. En vergeef het me, maar ik had ondertussen een ferme goesting naar haar borsten opgestapeld. Ik begon te fantaseren over hoe ik erin zou bijten en over hoe ik haar lichtjes pijn zou doen door erin te knijpen wanneer ze klaar kwam. Maar nee, daar was bij Sarah geen sprake van. Ik mocht er zelfs niet aankomen. En dus had ik er die nacht niks beters op gevonden dan haar BH en de rest van haar kleren te verstoppen toen ze zich alleen was gaan wassen. ‘Een grapje,’ dacht ik, ‘dat lost alles op!’ Mooi niet. Want Sarah bleef naakt over in mijn badkamer en dat zal ik geweten hebben...

Kwaad en poedelnaakt stormde ze naar buiten, zonder gevoel voor humor. En toen zag ik het, eindelijk. Haar ene borst was opmerkelijk groter dan de andere. Daar moet ze waarschijnlijk heel veel complexen over hebben gehad. Lelijk was het echter niet. Dat maakte van mij een domme kloot, want Sarah maakte het die avond nog met me uit. Het grappigste van allemaal : haar BH, die ligt hier nog steeds. 

Wouter, 23 jaar

Geschreven door Niki Waegemans