Op een zonnige zomerdag in hartje Mechelen, spot ik een jongen. Mijn hot guy-radar draait op volle toeren. Hij krijgt meteen mijn volle aandacht, wat een knappe jongen!

Helemaal mijn type: groot, blond haar, licht gespierd, mooi gekleed en een prachtig gezichtje. Zou hij het weten van zichzelf? Hij lijkt niet arrogant, eerder zelfzeker. Zonder dat ik het wil, zit ik hem aan te staren. Hij komt mijn richting uitlopen en lacht geniepig. Als bij wonder spreekt hij mij aan: “ Hey, een vraagje, weet jij waar de Lombaardstraat is?” Ik verstijf, sprak hij mij nu echt zojuist aan. Ik herpak me en leg hem uit welke weg hij moet inslaan. Als rasechte Mechelaar is dit peanuts.

‘Jij bent van de buurt, zeker?’ ‘Ja’, ik lach breed. Wat heeft hij dat goed opgemerkt. 'Ik start vandaag met mijn stage, als je wil kunnen we later eens afspreken?’ Een stem in mij schreeuwt onmiddellijk JA, ik probeer echter zo nonchalant mogelijk te antwoorden: ‘Waarom niet’. We wisselen telefoonnummers uit. Hij bedankt me nogmaals en loopt weg.

WOW!  Ik kan echt niet geloven wat er zojuist is gebeurd. Waarom sprak deze adonis mij aan? Mijn dag kan alleszins niet meer stuk.

We sms’en elkaar regelmatig. Twee dagen later spreken we af in een lokaal cafeetje. Daar zaten we dan recht tegenover elkaar, hij een biertje en ik mijn muntthee. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Wat een mooie jongen, met zijn gouden lokken en helderblauwe ogen kijkt hij me heel indringend aan. Ik wist niet dat er nog zulke mooie jongens bestaan. Hij is veel te mooi voor mij, wat ziet hij in mij? Het gesprek loopt heel vlot. We blijken veel gemeenschappelijk te hebben, beiden ambitieus en beiden houden we van reizen. Ik voel me al snel ontspannen in zijn aanwezigheid en ik laat me helemaal gaan. Spontaan vertel ik het ene verhaal na het ander. Hij kijkt oprecht geïnteresseerd naar mij en vraagt steeds door. Het wordt laat, aan de bushalte nemen we afscheid en we beloven dat we elkaar snel terug zullen zien.

’s Avonds voeg ik hem toe op Facebook, hij aanvaardt meteen. Prachtige profielfoto, wat is hij fotogeniek! Zijn vele reisfoto’s zijn fantastisch. Ik merk wel op dat er een deel is verborgen, de foto’s van zijn vrienden waarin hij is getagged zie ik namelijk niet. Nou, dan maak ik hem ook maar limited profiel. We chatten regelmatig met elkaar, over hoe onze dag is verlopen.

Een week later zijn mijn ouders een weekje naar ‘La Bella Italia’. Wat betekent, home alone! De ideale kans om de adonis bij mij thuis uit te nodigen. Hij aanvaardt mijn verzoek. Na zijn werkdag, fietsen we naar mij thuis. Ik fiets en hij zit achterop, net de omgekeerde wereld, we schateren het uit van het lachen.

Eens thuis genieten we van een gezellige avond. Terwijl hij kookt, bekijk ik hem eens goed. Hij draagt een V-hals en een sjaaltje, lijkt mij wel een beetje verwijfd.. Hij zou toch geen homo zijn?  Na het avondeten, babbelen we nog wat bij. Hij is zo leuk en attent. De klok tikt door ... We poetsen onze tanden en daarna komt de grote vraag : wie slaapt waar.

Ik heb slechts een eenpersoonsbed, als mijn ouders niet thuis zijn profiteer ik telkens van het ruime dubbelbed. Ik geef hem de keuze, het maakt voor hem niet uit. Uiteindelijk belanden we beide in het dubbelbed al babbelend over koetjes en kalfjes. God wat is hij knap, nu heeft hij enkel zijn boxershort en t-shirt aan. Een paar borsthaartjes zijn zichtbaar door de diep uitgesnede V-hals, getrimde haartjes. Metroseksueel? Ik veronderstel dat het aantoont dat hij zich goed verzorgd. Gelukkig heeft hij een knap gespierd lichaam, waardoor hij zijn mannelijkheid niet verliest. Ik verlang echt om met mijn handen over zijn brede borstkas te strijken, maar ik hou me in. Uiteindelijk gaan we slapen. Met het plan elk aan onze eigen kant te blijven. Alleszins, dat is toch wat ik van plan ben.

Plots raakt zijn hand mijn knie en glijdt hij langzaam naar boven. Ik schrik en verroer me niet. Dit had ik niet zien aankomen. Hoe naïef van me. Met twee in één bed is echt wel de melk bij de kat plaatsen. Maar waarom zou deze mooie jongen iets met mij willen doen. Ik reageer niet en hij stopt abrupt. Ik neem zijn hand en plaats hem over mijn middel, zodat we lepeltje lepeltje komen te liggen. Hoewel ik niks wil, wil ik hem wel dicht bij mij, wat een hete kerel. Hij begint mij te masseren, heel mijn lichaam begint te tintelen. Ik laat hem doen. Hij kust voorzichtig mijn hals richting mijn mond. Daarna begint hij mij hard te zoenen. Hij kust echt niet lekker, lijkt wel een op hol geslagen wasmachine. Zal zijn visie van passioneel zijn zeker. Wel voor mij is dit de slechtste kus ooit, wat een afknapper!

Ik volg zijn manier van kussen dan maar. Ik merk dat hij het fijn vindt. Voor mij is het echter al over en uit, hoe knap hij ook mag wezen. Plots voel ik zijn geslacht tegen mij aan drukken, jezus wat groot. Ik voel dat hij meer wil, zijn erectie verklapt alles. Meer gaat hij echter niet krijgen, ik ken hem amper. Seks is echt uitgesloten. Ik ga dan maar heel zachtjes over zijn geslachtsdeel strelen, enkel met mijn vingertoppen. Een paar tellen later excuseert hij zich en komt klaar. Ow, dat had ik niet zien aankomen! Ik had niet eens sterke handbewegingen nodig. Een deel van mij is blij, omdat ik hem zo snel heb kunnen laten klaarkomen. Ik moet hem wel serieus hebben opgewonden. Langs de andere kant zal hij mij op seksueel vlak waarschijnlijk niet kunnen bevredigen. Een slechte kus zegt echt wel genoeg…

De volgende ochtend nemen we vluchtig afscheid. Hoewel we afscheid nemen met een stevige mondkus, hoor ik hem daarna amper. Ik voel ook niet echt de behoefte om hem op te zoeken. Ergens zat ik toch wat te wachten op respons, later wordt duidelijk waarom ik die niet kreeg. Via een gemeenschappelijke vriend kom ik erachter dat hij een vriendin heeft, al drie jaar en non stop. Wat een eikel! Dit is niet enkel smerig tegenover mij, maar vooral tegenover zijn vriendin. Ik durf erop te wedden dat ik niet de enige ben met wie hij geprobeerd heeft. Ik voel me plots even goedkoop, maar besef daarna dat ik niet heb toegezegd aan zijn goddelijke charmes. Ik geef mezelf een schouderklopje. Ik voel de drang om zijn vriendin op de hoogte te stellen, maar onderneem niks. Waarom zou ze een wildvreemde geloven? Mijn les heb ik echter wel geleerd, in het vervolg ben ik op mijn hoede voor onwezenlijk mooie jongens.

Niki, 20 jaar

Geschreven door Rose Buhari