Vorig weekend heb ik een meisje leren kennen bij het uitgaan. Na de ganse avond gedanst en gekust te hebben zijn we uiteindelijk samen in bed beland. 

Ze bleef overnachten waarna we ook de volgende ochtend al kussend en vrijend samen doorbrachten. Allemaal heel gezellig en intiem dus.

Dit weekend kwam ik haar opnieuw tegen tijdens het uitgaan. Ik was enthousiast om haar te zien en kon niet wachten om op haar af te stappen. Algauw merkte ik dat zij niet zo enthousiast was als mij. Toen ze zag dat ik op haar afkwam draaide ze zich met haar rug naar me toe.

Ik wist mezelf geen houding te geven en was overdonderd. Nadat ze zich met haar rug naar mij had toegedraaid bleef ik nog even staan. Het begon behoorlijk gênant te worden en ik heb mezelf dan maar opnieuw bij mijn vrienden gevoegd. Ook zij vonden het best een rare situatie. Ze begonnen al snel onderling mopjes te maken over dat onze vrijpartij misschien was tegengevallen. Voor hen was het allemaal heel grappig maar ik voelde me gekwetst.

Volgens mij was de seks juist heel goed! Ik voelde echt een klik met haar en dacht dat deze wederzijds was. Waarom was ze anders nog de hele ochtend gebleven? Ik snapte er helemaal niets van.

Na de lakens te delen met iemand verwacht ik zeker geen vaste relatie ofzo, maar een simpele ‘hallo’ zou toch wel mogen? Of is dit te veel gevraagd?

Anthony, 21 jaar

Geschreven door Sara Volcke