Mijn vriend en ik zijn heel open over ons seksleven.Toch is er één iets dat ik heel lang voor hem verzwegen heb: ik fantaseer over ruwere seks.

Fantaseren tijdens het masturberen

Wanneer ik masturbeer, fantaseer ik graag. Over mijn vriend die me tegen de muur neemt, het spectaculaire orgasme dat ik had toen ik 19 was, … Mijn vriend kent die fantasieën en we hebben er zelfs al een aantal werkelijkheid gemaakt.

Maar soms droom ik over blinddoeken, handboeien en dirty talk, iemand die me over de keukentafel buigt en me slaat, een halsband rond mijn nek, … Dit zijn de fantasieën waarvoor ik mij eigenlijk een beetje schaam. Daarom vond ik het heel moeilijk om dit allemaal aan mijn vriend te vertellen. Tot vorige week.

Samen praten over fantasieën

We waren wat aan het knuffelen, toen hij me vroeg om een van mijn fantasieën te delen. Om de een of andere reden besloot ik om hem deze keer te vertellen dat ik het leuk zou vinden om geblinddoekt aan het bed vastgebonden te worden. 

Hij reageerde verbaasd, maar was heel lief. Hij zei dat hij erover zou nadenken. Enkele dagen geleden liet hij me weten dat hij het best wel eens wil proberen. Ik denk dat ik sinds mijn eerste keer niet meer zo zenuwachtig geweest ben over seks. Zo spannend!

Elise, 34 jaar

> Hoe kan je seks spannender maken?

> Praten over seks met je partner

> BDSM en sadomasochisme