U bent hier

/
Hoe kan ik seks hebben met een kleine penis?
Penis
Hoe kan ik seks hebben met een kleine penis?
Hoe kan ik best seks hebben met een kleine penis?
Vraag

Seks hebben als je een kleine penis hebt, lukt even goed als seks hebben met een penis die groter is.

Kleine penis, kleine vagina

Een kleine penis hoeft geen probleem te zijn. Wat is trouwens een kleine penis? Een penis langer dan 5 centimeter (in ‘rust’) wordt als normaal beschouwd. Bovendien is de dikte minstens even belangrijk als de lengte. Net zoals penissen in alle formaten voorkomen, zo verschillen ook alle vagina’s van elkaar. Bovendien past een vagina zich aan aan de grootte van haar bezoeker.

Seks, meer dan penetratie

Seks is meer dan penetratie alleen. Ook kussen, tongzoenen, strelen, masseren, elkaar masturberen, pijpen en beffen behoren tot het spectrum. Daarnaast is voor een vrouw de stimulatie van de clitoris veel belangrijker om klaar te komen dan penetratie. Je kan dus een seksgod zijn met een ‘relatief kleine’ penis, als je maar weet wat te doen met je vingers, tong en lippen.  

Sekstips met een kleine penis

  • Voor het genot van de vrouw hoeft de penis niet diep in de vagina te gaan. De meeste zenuwuiteinden zitten immers aan de ingang van de vagina. Je kan dus ook korte in- en uitgaande bewegingen rond de vagina-opening maken.
  • Zorg voor indirecte stimulatie van de clitoris door ronddraaiende bewegingen te maken met de penis in de vagina.
  • De vrouw kan haar benen sluiten tijdens het vrijen en haar bekkenbodemspieren opspannen. Ook een kussen onder het zitvlak kan ervoor zorgen dat beide sekspartners de penetratie beter voelen.
  • Kies een standje waarbij de penetratie dieper is, zoals op z’n hondjes of het boorstandje.