Erectieproblemen: er heerst een joekel van een taboe rond, maar iedereen zal er toch wel eens mee te kampen hebben zeker? 

Bram, mijn vriendje, is net begonnen met werken en gaat onder heel wat stress gebukt. Je zou denken dat een potje vrijen dan de afleiding bij uitstek is, maar als we eraan willen beginnen, blokkeert hij net als mijn eerste antivirusloze, antieke laptop van 8 jaar oud.

Als er één ding is dat ik zeker niet mag laten merken, zijn het frustraties. Ik wil er geen te groot thema van maken en hoop dat het snel voorbij gaat. Maar ondertussen heb ik wel besloten dat ik een extra inspanning ga leveren om hem weer volop zorgeloos te laten genieten van een beetje (veel) lichaamscontact tussen ons twee. Stap 1 van mijn plan is om alvast nieuwe lingerie te kopen (dat is ineens ook leuk voor mij), in het teken van stap 2 heb ik enkele stimulerende technieken opgezocht (lang leve het internet) voor bij het handwerk en orale seks…

En of het gewerkt heeft? Ik heb gisterennacht alvast heel wat stress uit zijn lichaam voelen wegstromen terwijl dat ik me op hem focuste. Hopelijk heeft seks voor het werk ook een positieve invloed op zijn prestaties daar, alhoewel het ook zou kunnen dat hij nog wat afgeleid is door het nagenietend dagdromen.

Isolde, 24 jaar

Geschreven door Stijn Michiels