Hoe het spannende aan experimenteren ook een beetje gênant kan worden ... 

Op een keer ging ik douchen samen met mijn vriendje. Omdat we nog niet zo lang samen waren, spendeerden we nog veel tijd aan elkaars lichamen te ontdekken. En zo dus ook tijdens het douchen. Om het nog wat spannender te maken, kreeg ik het idee om mijn vibrator mee te laten douchen. Dit was best spannend, want ik woon in een huis met 5 vrienden, dus ik hoopte dat niemand toevallig zou binnenspringen of het gezoom van mijn speeltje zou horen. 

De douche-/vrijpartij was zalig. Ik had er echt van genoten en ik denk dat mijn vriendje het ook best kinky vond. Na onze daad ging ik mezelf al afdrogen en klaarmaken. Mijn vriend wilde nog even onder het warme water blijven staan. Ik nam de vibrator niet terug mee, maar ging ervan uit dat mijn vriend hem zou meebrengen. 

Een uurtje later zaten we met z'n allen rond de keukentafel, klaar voor het avondmaal. Enkel Simon was er nog niet, die zat op het toilet. Ineens kwam Simon lachend de keuken binnen, zwaaiend met mijn vibrator in de hand. "Wie is er zijn speeltje vergeten in de douche?" vroeg hij lachend. Zowel ik als mijn vriend konden in de grond zakken van schaamte... 

Wat een gênant moment! Acheraf bekeken was het best grappig. Er worden nu mopjes gemaakt over het 'dildodouchen' en ik kan er wel mee lachen. Maar één ding weet ik zeker, vanaf nu zorg ik ervoor dat ik mijn vibrator altijd netjes zelf uit de douche haal. 

 

Karlien, 22 jaar 

Geschreven door Joeska Lievezoons