Friends with benefits?? Daar doe ik nooit meer aan! Toen Lowie het een half jaar geleden uitmaakte na een relatie van 3 jaar wist ik met mezelf even niets meer aan te vangen.

En dan was Jens daar, die met mij na een feestje in bed belandde. Ik dacht aan een soort van post-breakupsex, om de breuk met Lowie makkelijker te kunnen verwerken. Maar tijdens een ludieke babbel met Jens vertelde ik hem dat ik me schaamde dat hij eigenlijk al mijn 5e bedpartner is, hoewel ik net 19 jaar ben. Hij lachte dit weg en vond 5 helemaal niet veel, ik was namelijk al zijn 35e. Say what??? Ok, hij mag dan wel al 25 zijn, maar 35? Dan is er toch helemaal niets speciaal meer aan? In ieder geval, na 2 maanden bloeide het dood met Jens en maar goed ook. Tot op het moment dat ik ineens bloed plaste. De zotste theorieën spookten door mijn hoofd, wat als Jens mij met één of andere soa had opgezadeld? We hadden het altijd zonder condoom gedaan, omdat ik de pil neem. Hij zei dat hij geen soa’s had en ik geloofde hem op zijn woord.

Uiteindelijk ben ik met een klein hartje naar de dokter gegaan voor een test en godzijdank bleek het ‘maar’ om een ernstige urineweginfectie te gaan! Ik zal in het vervolg toch wel 2 keer nadenken voor ik weer onbeschermd met iemand tussen de lakens kruip!

Kristien, 19 jaar

Geschreven door Marlies Janssens