U bent hier

/
Sexy spelletjes
Experimenteren met seks
Sexy spelletjes
Sexy spelletjes
Verhaal

Mannen in uniform: ik vind ze zó sexy! En vooral politie-uniformen. Lucas en ik hadden qua seks een dipje.

Allebei druk met studies door examens die al snel zouden komen, hobby’s die veel tijd vergen… Allez ja, het ging wat minder tussen ons op dat vlak.

Toen de examens gedaan waren, had Lucas al gezegd dat hij een avondje voor ons twee plande en dat ik die avond dus vrij moest houden. Hij wilde niet zeggen wat we gingen doen. Toen ik die avond thuiskwam, stond hij voor me in een politie-uniform. Op barse toon zei hij dat ik de regels had overtreden door zo mooi te zijn en dat ik moest meekomen. “Juffrouw, u bent gearresteerd. Meekomen. Nu.”

Ik had het wel eens over mijn fantasie van een ‘bad cop’ gehad met Lucas, ik had alleen nooit verwacht dat hij dat zou uitvoeren! Lucas is normaal een hele lieve, zachtaardige jongen. We gingen steeds verder op in het spelletje en de vonken vlogen ervan af. Van dat dipje is niets meer over.

Gisteren zei hij met een brede grijns dat hij een leuk verpleegsterpakje voor me had gezien. Ik denk dat ik binnenkort een patiënt genaamd Lucas ga verzorgen.

Julie, 20 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Simone van der Linden

Geschreven door Simone van der Linden

27 jaar, woont in Gent
Heeft 30 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?