Elk koppel heeft zijn gênante en/of grappige verhalen. En wij hebben er zeker al een paar op onze naam staan.

Maar de grappigste en één van de meest pijnlijke is nog maar net gebeurd, nuja een paar dagen geleden. Koen en ik hebben ons seksleven een beetje spannender willen maken door een paar "exotischere" standjes te proberen. Wat jammer genoeg net het tegenovergestelde effect heeft gehad. Ondanks het feit dat we onze research gedaan hadden, is het toch een beetje fout afgelopen. Toen we een standje uitprobeerden dat op het eerste zicht redelijk simpel leek, raakte mijn voet verstrikt tussen de lakens en voor ik het wist tuimelden we het bed uit. Koen stootte zijn hoofd tegen het nachttafeltje en belandde toen samen met de lamp en het grootste deel van de lakens naast mij op de grond. We zagen er waarschijnlijk uit als 2 gebroken lappenpoppen.

De volgende dag was heel mijn lichaam stijf en stonden mijn benen en armen vol blauwe plekken. Koen had net dezelfde oorlogswonden als ik. De arme jongen moest de volgende nog naar zijn voetbaltraining, en daar dan ook nog waarschijnlijk uitleggen waarom hij over het veld liep als een oud pepe'tje. Gelukkig kon ik op mijn gemak bekomen in de zetel met lekkere comfort food.

Ik denk dat we het acrobatischere vrijwerk de volgende keer links laten liggen of overlaten aan de professionals, en terug de meer klassieke en ongevaarlijke standjes zullen doen. Waar we eerlijk gezegd ons goed bij voelen en keihard van genieten. In de (verre) toekomst zullen we nog wel eens experimenteren, hopelijk dan wel zonder al te veel kleerscheuren en blauwe plekken.

 

Delphine,  23 jaar

Geschreven door Alizé Deschacht