Ook al kan ik zelf voor geen meter toon houden of noten lezen, ik ben wel volledig dol op muziek, ook in de slaapkamer...

Als ik mijn ouders mag geloven, was het op jonge leeftijd al duidelijk dat ik een heel muzikaal kind was. Jammer genoeg bleken notenleer en balletlessen geen geschikte hobby voor een hevig kind zoals ik. Het is basketbal geworden, en dat is het nog steeds!
Gelukkig kan ik nog steeds mijn beste moves bovenhalen op de verschillende feestje die ik aandoe, en is ook meekwelen met de radio één van mijn favoriete manieren om tijd te verdoen. Muziek is gewoon een groot deel van mijn leven en ik heb playlists voor allerhande activiteiten: ritjes in de auto, het klaarmaken voor een feestje, looptrainingen....

Onlangs was ik een jaar samen met mijn vriendje, het ideale moment om een playlist samen te stellen met 'onze' liedjes. Yves was best ontroerd toen ik hem vertelde wat hij op zijn net gekregen (en zeer originele) USB-stick zou vinden. We hebben hem meteen opgezet en herinneringen opgehaald aan de eerste twee, drie liedjes die speelden. Het duurde echter niet lang voor het praten overging naar zoenen en we plots beiden geen kleren meer aanhadden.
Maar toen gebeurde het, ik heb geen idee meer welke liedjes het waren, maar ineens zat ik echt in een bepaalde zone. Muziek is voor mij altijd verbonden met bepaalde emoties en gevoelens, en dit keer waren dat blijkbaar opgewonden gevoelens. Alles wat we deden, voelde zo natuurlijk, én intens. Ik geniet echt van seks, maar klaarkomen is er voor mij niet altijd bij. Deze keer heb ik het echter uitgeschreeuwd van puur genot, en we hadden allebei een minuutje nodig om bij te komen van onze orgasmes. Het was zo puur, en ik ben er zeker van dat mijn playlist er voor iets tussen zit.

Ondertussen heb ik er al enkele nieuwe opgesteld, met wisselend succes. Maar Yves experimenteert maar wat graag mee, hij vindt zelfs dat ik er maar mijn beroep van moet maken. In plaats van die afschuwelijke Knuffelrock CD's van vroeger, sexy times playlists samenstellen.
Ik vind het zo'n slecht idee nog niet.


Vicky, 17 jaar

Geschreven door Geertje De Backer