Ik heb het geprobeerd, maar na een paar pogingen lijkt het erop dat mijn onderste regionen zich heftig verzetten tegen onenight stands.

Er is een jongen, laten we hem Tijger noemen, die ik al een paar maanden steeds tegenkom tijdens het uitgaan. Sinds een tijdje flirten we ook in nuchtere toestand, ook al is het dan digitaal. Ik ben voor het eerst in lange tijd écht single en op aanraden van een paar vrienden besloot ik het ook eens uit te proberen, dat hele 'friends with benefits'-gedoe.

Een paar weken en stomende berichtensessie later nodigde ik hem uit voor wat 'Netflix and Chill'. Het duurde niet lang voor onze kleren op de grond lagen en ik aangenaam verrast werd door wat er zich in de jeansbroek van Tijger verstopte. Voor een momentje dan. Het binnenkomen was heel wat minder aangenaam. Tijger was namelijk net iets te groot en ik niet nat genoeg. Na enkele pijnlijke stoten hebben we het opgegeven en het euh, manueel afgemaakt.

Vorige zondag heb ik ervoor gezorgd dat er een grote fles glijmiddel klaar stond en zorgde ik ervoor dat ik bij poging twee zelf bovenaan zou zitten, om alles wat beter te controleren. En zowaar, alles verliep vlekkeloos en zelfs heel aangenaam. En toen gebeurde het. Bij een langzaam-uit-en-snel-in beweging heeft hij op één of andere manier mijn schaamlip meegenomen...Jep, ik heb mijn schaamlip tot bloedens toe gescheurd omdat een penis hem mee in mijn vagina heeft geduwd. Ik heb het uitgeschreeuwd van de pijn en heb Tijger gevraagd om weg te gaan.

Een kleine check-up met een spiegel later bleek de schade niet zo ernstig te zijn dat een doktersbezoek vereist was, maar ik heb nog een paar dagen met een gekwetste vagina en dito ego rondgelopen. En Tijger? Die ga ik niet meer uitnodigen, vrees ik. Jammer. Echt jammer.

Annemarie, 21 jaar.

Geschreven door Geertje De Backer