U bent hier

/
Door de mand!
Eerste keer
Door de mand!
Door de mand !
Verhaal

Een ondoordachte leugen kan tot pijnlijke gevolgen leiden...

Daar kwam ik achter nadat ik mijn lief vertelde dat ik al eens eerder met een meisje naar bed was geweest. Ik schepte op over het feit dat ik over alle nodige know-how beschikte om háár eerste keer helemaal perfect te laten verlopen... Maar dat was staalhard gelogen. Dat Franse meisje van op surfkamp bestond alleen maar in mijn verbeelding...

Ik was ervan overtuigd dat ik me er wel doorheen kon bluffen. In Game of Thrones en de verhaaltjes waarvan mijn oudere zus niet weet dat ze makkelijk in haar browsergeschiedenis te vinden zijn lijkt het altijd vanzelf te gaan, maar dat was niet zo met Emi. Ik weet niet precies wat ik verkeerd deed, maar enthousiast kon je haar reactie niet noemen. Het leek haar pijn te doen en dat maakte het voor mij moeilijker. Ik hoef al niet meer te zeggen dat we allebei niet zijn klaargekomen.

Sindsdien heb ik ook niets meer van haar gehoord en ik ben bang dat ze wist dat ik nog maagd was. Wat als ik er achter kom dat ze heel de school over mijn onhandig gefrunnik heeft verteld? Dan krijg ik nooit meer een herkansing!

Peter, 15 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Mira Gryseels

Geschreven door Mira Gryseels

23 jaar, woont in Antwerpen
Heeft 9 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?