U bent hier

/
Plankenkoorts
Eerste keer
Plankenkoorts
Plankenkoorts
Verhaal

Vorig weekend bleef mijn vriendin bij mij overnachten. Dit was uitzonderlijk toegelaten omdat haar ouders op dat moment naar een feest waren.

We sliepen samen in mijn stapelbed, ik onder- en zij bovenaan.

Ik fantaseer al een tijdje over ‘de eerste keer’ en vond dit het perfecte moment om haar te vragen wat zij zich hierbij voorstelde.

Ik vroeg haar of ze dacht dat het pijn zou doen, wat zij verwachtte en of zij al enige ervaring had. Ze vertelde me dat het ook voor haar de eerste keer zou zijn en leek even benieuwd als mij.

Uiteindelijk vroeg ik haar of ze er nu al klaar voor zou zijn. Tegen al mijn verwachtingen in antwoordde ze volmondig ‘ja!’ en niet veel later daalde ze het trapje van mijn stapelbed af. Ik wist niet wat me overkwam en paniek sloeg me om het hart.
Had ik wel de juiste onderbroek aan? Had ik mijn tanden gepoetst? Rook ik niet naar zweet? En wat zou ze van mijn penis denken? Hoe moest ik dit doen? Wat als ik niet opgewonden kon raken?

Toen ze bijna beneden was zei ik in een opwelling: ‘mopje!’. Mijn vriendin keek me vreemd aan en droop verward af.

Ik weet nog steeds niet goed wat me overkwam, maar dit lijkt mij een duidelijk signaal dat ik nog niet helemaal klaar was voor ‘de eerste keer’. 

Bert, 14 jaar

Dit verhaal is gebaseerd op ware feiten en getuigenissen. De naam onder het verhaal is een pseudoniem. Het verhaal werd opgetekend door onderstaande reporter uit het Allesoverseks-team.

Sara Volcke

Geschreven door Sara Volcke

23 jaar, woont in Brugge
Heeft 8 verhalen geschreven
Zelf reporter worden?