Dit jaar moest ik mijn thesis schrijven. Daarvoor moest ik heel veel onderzoek doen. Kort samengevat had ik een druk leven.

Maar binnen dat drukke leven was nog een ander soort druk aanwezig. De gêne die je krijgt door je persoonlijke leven te vergelijken met het leven van anderen.

Ik heb nog nooit een vriendje gehad. En dus nog nooit gekust, laat staan met iemand naar bed gegaan. Dat vooral omdat ik zo hard moet studeren en werkstudent ben. Daardoor lijkt het alsof ik een enorme seut ben. Maar dat is niet zo!

Ik ben redelijk populair en heb een eigen blog die goed loopt. Mensen hebben dan, zo lijkt het, een beeld van je alsof dat je op alle vlakken veel ervaring hebt.

Ik heb helaas het lef niet om er op mijn blog iets over te schrijven, maar ik hoop dat mensen stoppen met zich druk te maken over mijn liefdesleven. Dat gaat namelijk alleen maar mij iets aan. Ik zal alles doen op mijn tempo. En momenteel is studeren, om uiteindelijk een droomjob te vinden, voor mij het allerallerbelangrijkste. 


Annelies, 24 jaar

Geschreven door Sara Mae