Wij zijn een gescheiden chiro, maar gaan toch regelmatig gemengde spelen doen met de jongenschiro. Bij de Kerels zit Jeff, en stiekem heb ik wel een oogje op hem.

Mijn vrienden en ik spelen al van toen we klein waren ‘verkrachtertje’ op de chiro. Ook wel ‘ontrouwe echtgenoot’ genoemd, als het iets beschaafder moet klinken. Hierbij liggen we in een kring per twee met telkens één persoon bovenop de ander. Ergens in de kring ligt iemand alleen en die wenst een partner en duidt bijgevolg iemand aan die vanonder ligt. Die persoon moet dan proberen bij de alleenstaande te raken, maar wordt tegengehouden door zijn partner ,een echt worstelspel dus.

Wij zijn een gescheiden chiro, maar gaan toch regelmatig gemengde spelen doen met de jongenschiro. Bij de Kerels (wij zijn de Tiptiens) zit Jeff, en stiekem heb ik wel een oogje op hem. Toevallig speelden we laatste zondag verkrachtertje met de jongens. En toevalliger kon niet, Jeff lag bovenop mij. Zo’n spelletje is bij ons nu wel een manier van de leiding om ons eens goed te pesten. De moment waarop ik dan weg moest zien te raken en Jeff mij stevig vastnam voelde ik zijn erectie tegen mijn rug. Ik was superbeschaamd en zag sowieso knalrood. Zelf gaf hij geen kick, dus ik weet niet of hij het zelf wel doorhad. Of zou hij stiekem ook iets voor mij voelen?

Sanne, die bij mij in de groep zit is de enige die weet van mijn crush en zij zei dat ik het er maar op moet wagen en hem vertellen dat ik verliefd ben op hem. Zij denkt dat hij het ook met mij wil, want ja, hij had een stijve toen hij op mij lag.

Claire, 15 jaar

Geschreven door Marlies Janssens